9 de marzo de 2013

ÉS POSSIBLE UN FUTUR SENSE RESIDUS?

El proper 27 de febrer, el CEPA-Centre d’Ecologia i Projectes Alternatius presentarà a Barcelona l'Estratègia Catalana Residu Zero a les entitats ecologistes i socials interessades a col·laborar en la prevenció de residus. L'acte tindrà lloc a les 18.30 h a la Fàbrica del Sol (Pg. Salvat Papasseit, 1).
 
L'Estratègia Catalana Residu Zero és una iniciativa que s'emmarca dins el moviment internacional Zero Waste Strategy i que a Catalunya es va iniciar ara fa dos anys. En aquesta estratègia hi participen representants del món local, del sector econòmic i empresarial, de les universitats i els centres de recerca, així com d'entitats ecologistes i socials, amb l'objectiu d'implantar mesures de prevenció de residus que ens permetin avançar cap a una major eficiència en l'ús de materials i energia.

A la presentació És possible un futur sense residus? s'explicarà com la política de recursos i de residus és també política econòmica i com l'Estratègia Catalana Residu Zero pot fer avançar la societat catalana cap a economies més ecoeficients on la gestió dels residus esdevingui la gestió del recursos.
Es prega confirmar assistència a: cepa@pangea.org
+ informació sobre l'Estratègia Catalana de Residu Zero

D'altra banda, el proper dilluns 25 de febrer a les 18.30 h, el Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya organitza una taula rodona sota el títol: "La gestió dels envasos a debat: estratègies de comunicació i noves perspectives del model".
Arran de la polèmica campanya de la Generalitat de Catalunya "On vas, envàs?", el COAMB ha organitzat aquesta activitat per facilitar la reflexió sobre la complexitat del model de gestió de residus actual, les noves perspectives que s'obren camí i l'efectivitat de les estratègies de comunicació ambiental. Hi participaran
L'acte tindrà lloc a la Biblioteca de la Vila de Gràcia de Barcelona (c. Torrent de l'Olla, 104). Consulteu elprograma de la jornada. 
Inscripcions a través del formulari.
+ informació

 
Publicat el 20/02/2013

No hay comentarios: