25 de marzo de 2013

Més escoles a la xarxa de l’A21E

15 centres han participat en les dues reunions informatives que hem realitzat aquest dilluns 18 de març a la secretaria tècnica de l’A21E. Interessos i realitats diferents, des d’escoles bressols fins a escoles d’adults, que volen començar el curs vinent un projecte educatiu que incorpori el concepte de sostenibilitat a algunes de les accions que ja porten a terme o iniciar-ne de noves.

A partir d’aquesta reunió informativa, aquests centres decidiran el seu procés per tal de fer la seva proposta abans de l’acabament d’aquest curs (juny 2013). Des de la secretaria tècnica de l’A21E ja s’ha contactat amb alguns dels centres que han confirmat el seu interès per rebre assessorament i fer el seguiment de l’inici de cada proposta. En aquestes reunions, que han assisitit professorat dels centres interessats, també han participat alguns representants de pares i mares implicats en el projecte.

Si no vau assistir a aquestes sessions però voleu disposar de la informació necessària, poseu-vos en contacte amb la secretaria de l’Agenda 21 Escolar mitjançant l’adreça agenda21escolar@bcn.cat i us posarem al dia de tot plegat.


 20/03/2013

No hay comentarios: