9 de marzo de 2013

Nova edició de la BioBlitz Barcelona 2013

El proper mes d’abril, al parc del Laberint d’Horta (Pg. Castanyers, 1) tindrà lloc una nova edició de la BioBlitz Barcelona. Com en les passades edicions, un dels objectius d’aquesta activitat és el reconeixement de la biodiversitat urbana de la ciutat. És una jornada mundial en què ciutats de tot el món realitzen itineraris de descoberta de la biodiversitat amb la participació de la ciutadania, estudiants i experts. Una oportunitat per acostar-se a l’apassionant món dels ocells, els artròpodes, els líquens, les algues, els fongs, les plantes superiors, els briòfits, els mol·luscs, els rèptils, els amfibis i els peixos de les basses.

Enguany, la recerca dirigida a l’alumnat, serà el divendres 19 d’abril al matí. El divendres a la tarda i el dissabte hi participaran entitats i ciutadania. Les sessions estan dirigides a l’alumnat de secundària, batxillerat i cicles formatius. Les visites són gratuïtes i les places molt limitades, així que si hi esteu interessats, trieu algun del grups (podeu triar-ne més d’un) i poseu-vos en contacte amb nosaltres el més aviat possible mitjançant el telèfon 93 256 25 99.

Podeu consultar més informació sobre les recerques fetes en edicions anteriors mitjançant aquest enllaç sobre els grups biològics, on trobareu informació sobre organismes, i aquest altre enllaç sobre l’edició d’enguany del Museu de Ciències Naturals.


 08/03/2013

No hay comentarios: