9 de marzo de 2013

LA UIC REFLEXIONA SOBRE LA PETJADA ECOLÒGICA

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) organitza la quarta edició del "Taller Transversal", que tindrà lloc el proper dijous, 7 de març a les 10.30h.
 
Es tracta d'una jornada de reflexió en la qual es conviden tots els membres de la comunitat universitària de la UIC i experts de diferents branques de la ciència. Enguany, el taller girarà entorn la petjada ecològica.
 
Programa
 
10.30 h N’estem farts, del canvi climàtic? Tomàs Molina i Bosch. Cap de Meteorologia de TV3 i president del Consell Català de la Comunicació Científica.

12 h La petjada ecològica com a indicador d’insostenibilitat. Toni Solanas. Arquitecte expert en sostenibilitat i president de l’agrupació Arquitectura i Sostenibilitat.

13 h Com podem reduir la petjada ecològica? Taller moderat per Salvador Vidal, professor de la Facultat d’Educació de la UIC, expert en dinàmica de grups, i Antoni Paris, expert en comunicació i gestió del coneixement en temes socioambientals.

14 h Exposició de projectes universitaris per disminuir la petjada ecològica. Lliurament de premis.

16 h Empresa ètica i sostenible. Antonio Argandoña. Catedràtic d’Economia. Titular de la Càtedra “la Caixa” de Responsabilitat Social de l’Empresa i Govern Cooperatiu. IESE.

17.30 h Taula rodona: Històries vives sostenibles i humanitzadores. Pere Puig, professor de la UIC i Miriam Reyes, alumna de la UEM. 
 
 
Lloc: Campus Barcelona (Iradier)c. Immaculada, 22 de Barcelona.
 
Inscripcions: sostenible@uic.es 
 


Publicat el 20/02/2013

No hay comentarios: