9 de marzo de 2013

Més taronja i menys groc

Després de la segona sessió de formació, la qual es va realitzar a mitjans de gener, els 69 centres participants en el projecte E+S ja disposen dels embolcalls reutilitzables: enguany s’han lliurat més de 4.317 embolcalls i 1.495 bossetes.

A partir d’ara, els centres han passat a la fase d’acció del seu pla de prevenció amb l’objectiu de millorar els resultats obtinguts en la diagnosi prèvia i aconseguir reduir la generació de residus dels esmorzars. Amb el lliurament d’aquests embolcalls reutilitzables els centres disposen d’un recurs per complementar les actuacions per prevenir els residus.

Amb aquesta iniciativa i amb totes les altres accions que cada centre desenvolupi, amb imaginació, constància i perseverança, aconseguirem un canvi d’hàbits que farà que no calguin els contenidors grocs en les aules, passadissos i patis del centre.

Per reforçar l’ús dels embolcalls reutilitzables us recordem que disposeu d’experiències dels centres participants del curs passat en el nostre web. A tots els centres interessats en promoure hàbits de consum més sostenibles, tant a nivell de prevenció de residus com en alimentació en els esmorzars, sigueu o no participants del projecte E+S, us recomanem que navegueu per l’apartat de Programes i Campanyes del web de l’A21E.


 07/03/2013

No hay comentarios: