9 de marzo de 2013

Us invitem a...

... consultar el programa d’activitats adreçades a les escoles que organitza el Centre de la Platja previstes per la temporada de 2013. Depenent de l’activitat, es realitza al Centre de la Platja (Pg. Marítim de la Barcelona, 25) o, per contra, són els educadors els qui es desplacen a l’escola o institut que ho sol·licita.

... veure el vídeo Un menú i molta aigua, la veus? elaborat pel Govern d’Andorra en el que mostra l’aigua necessària per elaborar un esmorzar ben complet. El podeu aprofitar per encetar un debat a l’aula en motiu del Dia Mundial de l’Aigua, el 22 de març.

... xafardejar el blog Reutilizando neumáticos que mostra un munt de possibilitats per construir amb neumàtics: des de gronxadors a horts, passant per mobiliari, murs, escales i edificis o compostadors, jardins i basses.

... llegir l’article Consum col·laboratiu, la sostenibilitat invisible, que dóna alternatives al consum actual basat en l’hiperconsum, el comprar i llençar i la propietat individual.

... fer un cop d’ull al Mapa DENIP 2013, elaborat per la FundiPau. Es tracta d’un mapa que inclou una setantena d’activitats realitzades a escoles i instituts durant el Dia Escolar de la Noviolència i la Pau. Es tracta d'un mapa col·laboratiu, en el qual les escoles i instituts que han celebrat el DENIP poden posar un senyal al mapa, amb el títol de l'activitat que han fet i enllaça-hi fotos, vídeos, articles que tinguin penjats a la pàgina web del seu centre.


 06/03/2013

No hay comentarios: