9 de marzo de 2013

Small researches: why should we recycle?

El passat 21 de gener, el Col·legi Casp-Sagrat Cor de Jesús vam instal·lar la placa de l’A21E a la porteria de l’escola. Aquest reconeixement acredita la feina feta en matèria de sostenibilitat que hem realitzat en totes les etapes educatives. Durant l’acte, vam llegir escrits dels diversos estaments representats i vam fer discursos d’inauguració. Finalment, es va lliurar un clauer a manera de record per no oblidar que, entre tots, tenim la clau per fer un món més sostenible, més solidari i, per tant, més humà. Ens felicitem!

Per la seva banda, a més a més, l’alumnat de 1r d’ESO ha fet una activitat en anglès en el crèdit de «petites investigacions». Ja sabem què el més important és no generar residus, prevenir-los, però també cal que tots els que generem siguin reciclables. Per aquest motiu, l’alumnat ha reflexionat sobre els beneficis de reciclar i els ha compartit amb la resta de la comunitat. Si ho voleu llegir, cliqueu aquí.


Per a més informació sobre altres activitats del col·legi i agafar idees comunicatives de difusió de les actuacions que feu en el centre, us animem a navegar pel seu web. Conté articles i fotografies sobre la gestió dels residus i les responsabilitats i les tasques del Servei Ambiental Casp (SAC), un grup d’alumnes voluntaris encarregats de tirar endavant campanyes de sensibilització.


 20/02/2013

No hay comentarios: