9 de marzo de 2013

Fem xarxa! Voleu crear el logotip d’ESenRED?

ESenRED (Escuelas hacia la sotenibilidad en Red) és la xarxa estatal de xarxes de centres educatius sostenibles de l'Estat espanyol promogudes per iniciativa d'administracions públiques (comunitats autònomes, ajuntaments, diputacions, etc.). Per tant, ESenRED és una xarxa de xarxes de centres educatius que treballen amb l'objectiu comú d’avançar cap a  la sostenibilitat i consolidar els seus programes, intercanviar experiències, fomentar sinergies, realitzar projectes en comú i mantenir relacions amb altres xarxes nacionals i internacionals.

L’Agenda 21 Escolar de Barcelona forma part de la Xarxa d’Escoles per la Sostenibilitat de Catalunya des del seu inici (XESC) i aquesta, al mateix temps, forma part d’Escuelas hacia la sotenibilidad en Red (ESenRED). Ara, ESenRED, comença a donar els primers passos com a xarxa.

Una de les primeres accions que proposa ESenRED és la participació en el concurs per a l’elaboració del disseny del logotip per la xarxa. El termini per presentar les propostes finalitzarà el dia 12 d’abril. El concurs està obert a grups compostos per almenys 4 alumnes de centres educatius que desenvolupin programes de sostenibilitat en alguna de les xarxes integrades en ESenRED. En aquest enllaç trobareu les bases del concurs. El resultat es farà públic el dia 23 d'abril de 2013, es publicarà en el blog d’ESenRED i es presentarà en les trobades autonòmiques de joves per la sostenibilitat.


 06/03/2013

No hay comentarios: