21 de diciembre de 2012

DARRERS CONSELLS ABANS DE NADAL

Us fem un recull de propostes per viure les festes nadalenques, prengueu nota!
- L'Ajuntament de Barcelona engega la seva campanya, sota el lema "Un Nadal per compartir", on es recomanen activitats solidàries i s'expliquen algunes tradicions pròpies d'aquesta època de l'any (gastronomina, cultura, entre d'altres).  Consulteu el web de la campanya.
- La Fàbrica del Sol, l'Espai de Mar o l'Espai Lúdic Ambiental del Parc de la Ciutadella ofereixen activitats per gaudir en família d'aquests dies.
Per exemple, fins al 5 de gener de 2013, La Fàbrica del Sol disposarà d'un espai de mostra per a l'exposició dels guarniments de Nadal fets als tallers “Guarneix el Nadal amb Natura", construïts a partir de branques, fulles, fruits, etc. que proporcionen les restes dels treballs de jardineria dels jardins i parcs propers.

L'Espai Lúdic Ambiental del Parc de la Ciutadella manté el seu programa d'activitats durant el període de Nadal, incloent activitats d'experimentació els dilluns (24/12 Cagatió i 31/12 Recorregut d'equilibris) i l’espai de joc el divendres 28/12 (Fem Innocentades).
- Des de Creu Roja es torna a engegar una campanya per aconseguir que cap infant es quedi sense rebre un joc o una joguina. Sumeu-vos-hi a través de http://lajoguinaeducativa.com/.
- TMB col·laborarà amb una cadena de supermercats per lluitar contra la fam i la pobresa infantil. Més informació d'aquesta campanya.
Propostes de regals sostenibles i socialment responsables:
- SETEM ens proposa l'Activistabox, un regal amb tot d'experiències sobre activisme. Hi ha una caixa per a cadascú: Banca Ètica, Comerç Just, Roba Neta i Extrem. Com a novetat, enguany oferim experiències reals d'activisme i t'animem a veure el nou vídeo de promoció. Mireu el vídeo de promoció.
- Us recordem que ja es poden comprar (i regalar) els ecosols, la moneda de la Xarxa d'Economia Solidària. Mireu la campanya “Regala ecosols".
- La proposta de regal de Nova-Innovació Social és un joc amb el qual pots ajudar a fer possibles futures activitats de l’organització. Un regal fet a mà, amb material 100% reciclat i que et vol guiar cap a la consecució del canvi social. 
- Fer guarniments amb productes reciclats; en podeu trobar molts exemples per Internet.
- A través de la iniciativa Cuida'm de l'Obra Social Sant Joan de Déu es promou la venda d'unes caixes solidàries per recaptar fons destinats a infants malats d'altres països.




Publicat el 17/12/2012

No hay comentarios: