13 de diciembre de 2012

Entre tots preparem l’arribada del PVME

Des que van saber que arribava el Punt Verd Mòbil Escolar (PVME) a l’institut, l’alumnat de 1r d’ESO va iniciar una sèrie d’actuacions comunicatives per motivar i sensibilitzar tothom per aprofitar-lo. Ens ho expliquen de manera resumida els nois i noies del grup d’Agenda 21 Escolar de primer:

Tothom va redactar individualment una carta i després, de cadascuna, en vam extreure les millors idees, les més essencials, i ho vam ajuntar en un nou document per a que tothom vingués al PVME. També vam fer un cartell de la mateixa manera i, tot i que en un principi estava dirigit només a l’alumnat, s’ha penjat en el web de l’institut per fer-ne ressò i l’AMPA també l’ha incorporat a la seva. Per les aules també hem treballat un mural amb cartolines, retallables de revistes, enganxant piles, cables i altres elements de rebuig. Vam passar classe per classe en grups de tres persones per explicar què és el PVME. Tothom podia veure el cartell penjat al passadís i al vestíbul. Per a que tothom ho llegís, a la carta vam incloure el que es podia portar i els que no.

Tot això ens ha servit per saber que els residus tenen característiques particulars i que, en un futur, esperem saber seleccionar els residus que hem de portar de casa a l’institut. El més important és que ens ho hem passat molt bé i hem après a treballar en grup, compartir el treball en xarxa (les imatges és el recull de totes les propostes i el contingut de la carta del treball col·laboratiu de recerca en el web). El nostre cartell és un i és de tots!


Grup d’Agenda 21 Escolar 1r d’ESO


 04/12/2012

No hay comentarios: