21 de diciembre de 2012

SABEU QUÈ SÓN LES SMART CITIES?

El Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya organitza per al primer trimestre de 2013 un curs de formació a introduir i treballar el concepte d’smart city, adreçat a totes les persones interessades en aprofundir els seus coneixements sobre les ciutats intel·ligents i les seves potencialitats.

L'objectiu principal del curs és aprendre a identificar oportunitats de millora de les ciutats, descobrir quin és el funcionament d'aquestes i saber com incorporar els avenços (tant els tecnològics com els que no ho són) i les tendències de futur en aquest camp. En aquest sentit, es pretén que els alumnes acabin coneixent els diferents conceptes que conflueixen en la definició d’smart city.
La metodologia a seguir serà l'aprenentatge col·lectiu, posant especial atenció en els instruments tecnològics i estructurals, així com el paper que juguen en el concepte smart les enginyeries, institucions, administracions, entitats i sobretot els ciutadans.
Participaran com a ponents experts de diferents àmbits; empreses que proveeixen de solucions intel·ligents a administracions públiques; entitats que ja han començat a implantar avenços tecnològics; i municipis punters en la introducció de serveis i prestacions smart.

El curs tindrà lloc a Barcelona, els dies 5, 7, 12, 14, 19, 21, 26 i 28 de febrer; i 5, 7, 12, 14 i 19 de març, els dimarts i els dijous de 17.30 a 20.30 h. El COAMB compta amb la col·laboració del Departament d'Hàbitat Urbà de l'Ajuntament de Barcelona.

Per rebre més informació sobre aquest curs cliqueu l'enllaç d'aquest formulari.
Si voleu saber més sobre aquest curs, us recomanem la xerrada gratuïta sobre Urbanisme 3.0. que tindrà lloc a la Secretaria de l'Agenda 21 (c. Nil Fabra, 20) el proper 10 de gener i a on es presentarà oficialment aquest curs.
Més informació a coamb@coamb.cat i al telèfon 93 304 21 09.


Publicat el 17/12/2012

No hay comentarios: