24 de diciembre de 2012

Material audiovisual divulgatiu de l’A21E

L’Agenda 21 Escolar de Sabadell, ajuntament adherit a la XESC, ha produït conjuntament amb la Unitat Departamental d’Audiovisual i Gràfic de l’Escola Superior de Disseny (ESDi) un material audiovisual divulgatiu sobre les bones pràctiques en sostenibilitat en l’àmbit educatiu. A través de tres càpsules es tracten els temes de l’hort escolar, els residus i la gestió de l’aigua i l’energia.

Els vídeos, narrats en primera persona per infants, joves i mestres, fan un seguiment d’algunes de les actuacions més reeixides dels centres educatius sabadellencs, recollint la seva curiositat, cooperació i il·lusió. A través d’exemples de les seves vivències ens parlen de collites de l’hort, un taller de reciclatge de paper, les responsabilitats dels delegats verds, com estalvien energia, entre d’altres.

Els audiovisuals estan disponibles al canal de vimeo de l’ESDi i des del web de l’A21E de Sabadell. Podeu visionar-los directament des dels següents enllaços: vídeo residus (14 min.), vídeos hort (12 min.), vídeo aigua i energia (17 min.). Aquesta actuació de l’A21E s’avança a la celebració que faran el curs vinent en motiu dels 10 anys de recorregut del programa. Moltes felicitats!


 18/12/2012

No hay comentarios: