13 de diciembre de 2012

L’acte de signatura del Compromís 22

El dia 11 de desembre, de 19.00 a 20.00 hores, tindrà lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, l’acte de signatura del nou Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022. Aquest acte és la culminació del procés participatiu de renovació del compromís que ha tingut lloc enguany, i serà presidit per l’alcalde de Barcelona, l’Il·lm. Sr. Xavier Trias.

Un representant de cada sector: centres educatius, organitzacions, empreses, associacions, entitats... farà entrega de les actes de signatura del seu sector a la ciutat. En aquest acte hi estan convidades 800 entitats de les que gairebé la meitat són centres educatius de tots els nivells educatius, des d’educació infantil fins escoles d’adults.

Tots els signants de l’Agenda 21 Escolar esteu convidats a assistir-hi i formalitzar la vostra adhesió al nou document marc per la millora de la sostenibilitat a la ciutat. Degut a la limitació d’aforament, a l’acte hi podrà assistir una o dues persones en representació de cada centre educatiu. Per confirmar la vostra assistència, cal que us poseu en contacte amb la Secretaria de l’Agenda 21 Escolar a través de la nostra adreça de correu: agenda21escolar@bcn.cat.

Ja podeu consultar el text definitiu aquí.


 04/12/2012

No hay comentarios: