13 de diciembre de 2012

Setmana del residu a l'Escola Ferran Sunyer

Dins de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, l’AMPA de l’escola Ferran Sunyer, conjuntament amb EcoTrui, han desenvolupat uns tallers de reutilització i reciclatge pels 475 infants de l’escola, relacionats directament amb el Projecte Dracss (Dispositiu Responsable per una Acció Cultural Social i Sostenible).

En els tallers s’han practicat diferents tècniques per manipular i transformar els materials. S’ han construït jardineres, papereres i dos armaris per l'escola: alhora que reutilitzem el material, fomentem la conservació dels recursos del nostre entorn, i oferim així una mirada diferent a les "escombraries". D'aquesta manera tots els infants de l'escola, a través de l’experimentació directa, han pres més consciència sobre la cura del nostre entorn.

Aquestes jornades de tallers es conclouen amb l’espectacle del Drac Pet, i amb la transmissió de valors que aquest personatge ofereix a petits i grans, tot reflexionant sobre el reciclatge dels materials i el reciclatge emocional.


 04/12/2012

No hay comentarios: