24 de diciembre de 2012

Els castellers fem endreça a l’escola

Hola! Som la classe dels castellers de l’Escola Sants Innocents. Som set nois i una noia i tenim 12 i 13 anys. Aquest curs ens responsabilitzem de reciclar el paper de l’escola: buidem els contenidors de paper de les classes i de la sala dels mestres i ho llencem tot al contenidor blau del nostre barri.

L’altre dia vam parlar tots junts d’aquesta tasca i, a més a més, ens vam adonar que també podíem fer neteja de la classe i portar a reciclar altres materials. Així doncs, vam reciclar papers, uns pots de vidre que havíem fet servir per a un experiment, unes tintes d’impressora que estaven gastades, els embolcalls de plàstic de les tintes, etc. També, aprofitant que una mestra va fer endreça de la farmaciola, vam portar els medicaments caducats a la farmàcia.

A la classe, les mestres ens van explicar perquè servirà tot allò que hem llençat i hem descobert que tot s’aprofita per fer productes nous. Per exemple, si reciclem el paper no caldrà tallar tants arbres dels nostres boscos per fer-ne de nou.

Comissió d’Agenda 21 de l’escola Sants Innocents


 18/12/2012

No hay comentarios: