13 de diciembre de 2012

Promovem la participació de l’alumnat de secundària

Tinguem Cura del Planeta és un procés interactiu entre joves d’entre 13 i 16 anys de diferents localitats, regions, països o continents que aprenen i actuen units per un objectiu comú: actuar a favor de la sostenibilitat del planeta a partir de l’entorn més proper.

Alguns centres de l’Agenda 21 Escolar ja hi van participar el curs passat però ara és hora que altres centres us hi afegiu i aconseguim transformar Barcelona començant pels centres educatius. Tots aquells centres que vulgueu promoure la participació de l’alumnat de secundària en els processos de decisió del centre educatiu us animem a participar-hi. Per fer-ho cal que ens retorneu la sol·licitud d'inscripció al nostre correu electrònic agenda21escolar@bcn.cat.

Per ajudar-vos en la dinamització d’aquest procés, us oferirem properament la Guia Metdològica - Tinguem Cura del Planeta: un projecte per promoure la participació de l’alumnat de secundària. Mentrestant, per anar fent boca, us animem a visionar aquest vídeo.

En el marc de la convenció de signants del passat 18 d’octubre, l’alumnat de secundària va realitzar una dinàmica per incorporar esmenes a l’esborrany del nou compromís. A la cloenda de l’acte una alumna de l’Escola Frederic Mistral/Tècnic Eulàlia va explicar la dinàmica a tots els assistents i va expressar la frase que ha trascendit el procés Tinguem Cura del Planeta: “Si no som nosaltres, aleshores qui? Si no és ara, aleshores quan?”. Aquesta cita va ser utilitzada en un escrit publicat el passat 23 de novembre al diari El Punt Avui.


 11/12/2012

No hay comentarios: