7 de diciembre de 2012

FEU-VOS AMB UNA CASA ECOLÒGICA

Les persones interessades en contruir o reformar la seva llar sota criteris de sostenibilitat, poden contactar Eco-LAB CanNova,  que us assessorarà tenint en compte els vostres desitjos i també les vostres possibilitats econòmiques. Per exemple, un dels serveis que ofereixen és l'assessorament (gestió, finançament, fiscalitat i legalitat del projecte), així com en la cerca de proveïdors, materials i tècniques de forma participativa i transparent.

A la ciutat de Barcelona, Eco-Lab CanNova:

1) Cerca famílies interessades a participar en un projecte estil Co-Housing, que consisteix a viure en un conjunt residencial sota criteris cooperatius i amb instal·lacions compartides. El propietari dels immobles no és una persona, sinó la cooperativa, que cedeix l’ús dels elements individuals als socis/es de la mateixa.

2) Cerca famílies o persones que tinguin un pis i que vulguin transformar-lo en un habitatge ecològic mitjançant millores en l’aïllament, ventilació, llum natural, calefacció, acabats (pinturesm teles, mobles...), estudi de geobiologia, gestió de l’aigua...

A més a més, ofereixen cursos de conscienciació sobre l’ús de la casa en temes d’eficiència, compres, neteja, reg, etc.

Més informació a info@cannova.net, a la web http://ecolab.cannova.net i/o al telèfon 93 300 64 88.


No hay comentarios: