8 de abril de 2014

COL·LABORACIONS EN XARXA

Lavola i el Gremi d’Hotels de Barcelona estan col·laborant en temes d’energia. Acciónatura i Sharemylane han encetat un projecte de reforestació. Nusos i l’Apòstrof presenten “Cases amb energia”. I vosaltres, quines connexions teniu?




Info133 06 destacat ghbEl Gremi d’Hotels de Barcelona (GHB) ha signat un acord de col·laboració amb Lavola, empresa de serveis per a la sostenibilitat i especialista en turisme responsable. 

Amb aquest acord, els establiments associats al GHB poden gaudir de: 

  • Compra d’energia agregada, gràcies a la qual es poden aconseguir importants descomptes en les factures d’electricitat i gas natural per mitjà de la negociació a l’engròs de grans quantitats d’energia.
  • Serveis sobre legislació.
  • Assessorament energètic.

Si voleu ampliar la informació o teniu qualsevol consulta al respecte, podeu contactar amb el GHB a través del 933 016 240 o enviant un correu a ghb@barcelonahotels.es.


Info133 06 ampliada share
Una altra de les col·laboracions que s’han establert és entre Acciónatura i Sharemylane per tal de dur a terme un projecte de reforestació.

D’una banda, la plataforma de “ridesharing” Sharemylane vol reforçar els beneficis ambientals que es deriven de la seva activitat fent que els seus usuaris puguin passar de crear un “bosc virtual” a un “bosc real”. D’altra banda, l’ong ambientalista compta amb un nou actor per continuar desenvolupant el seu projecte de plantació d’arbres a la zona de “Lucre-Huacarpay”, al Perú.



Finalment, us presentem l’exposició pràctica sobre eficiència energètica “Cases amb energia”, en què han participat les cooperatives Nusosl’Apòstrof i Celobert. Fins l'11 d'abril la podeu visitar a La Fàbrica del Sol i posteriorment itinerarà per diversos equipaments de Catalunya.

Si esteu interessats en allotjar l’exposició, poseu-vos en contacte amb el David Fernández-Gutiérrez.

Més informació a la nota de premsa i al dossier del projecte.

 Info133 06 ampliada cases2
 Info133 06 ampliada cases3

No hay comentarios: