7 de abril de 2014

Trobada d’ESenRED a Barcelona

L’A21E va participar en la reunió de preparació de la Conferència Estatal de joves Tinguem Cura del Planeta que es realitzarà a Barcelona el novembre de 2014.

Aquest dilluns es va celebrar a Barcelona una reunió de la Red de Escuelas Sostenibles de l’estat (ESenRED). A aquesta reunió hi van assistir tècnics de la xarxa d’escoles sostenibles d'Euskadi, La Rioja, Canàries i tres xarxes membres de la XESC (Xarxa d’Escoles Sostenibles de Catalunya). La finalitat de la reunió ha estat compartir accions i dissenyar el II Congrés Estatal de joves Cuidemos el Planeta que es farà a Barcelona del 12 al 15 de novembre d’aquest any coincidint amb el Congrés de Ciutats Educadores que també es farà a la nostra ciutat.

En la trobada jove hi participaran 120 estudiants delegats de diferents comunitats autònomes i es realitzarà a l’Alberg Mare de Déu de Montserrat. La delegació catalana estarà formada per 30 joves que són els delegats que han estat escollits pels joves participants a la IV Conferència Catalana que es va realitzar a Sabadell aquest dimecres 2 d’abril, i de la que informem també en aquest butlletí.

En aquesta reunió d’ESenRED també es van concretar aspectes relacionats amb futurs projectes de recerca i investigació que permetran millorar els programes de sostenibilitat en els centres educatius i possibilitats de noves accions conjuntes.

20140403 04W.EsEnRed

No hay comentarios: