27 de abril de 2014

PREPAREM EL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT!

Com cada any, la xarxa de signants celebra l’efemèride internacional del 5 de juny: el Dia Mundial del Medi Ambient. Coneixeu el lema d'enguany i expliqueu-nos quines accions esteu preparant.

Entorn el dia 5 de juny, cada any tenen lloc a tot el món un gran nombre d'activitats per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient. A Barcelona, les organitzacions de la xarxa de signants de l'Agenda 21 se sumen a aquest esdeveniment i organitzen activitats a diferents indrets de la ciutat. L'any 2013 es van organitzar més de 100 activitats, moltes de les quals van girar entorn la lluita contra el malbaratament alimentari, tema escollit per la comunitat internacional. Fruit del treball col·laboratiu d'algunes entitats signants, es va crear i distribuir unpòster amb consells pràctics per actuar contra el malbaratament des de l'àmbit domèstic i les oficines.

Enguany, la temàtica fixada per les Nacions Unides és la lluita contra els efectes del canvi climàtic als petits estats insulars en desenvolupament, amb el lema "Raise your voice, not the sea level" ("Eleva la teva veu, no el nivell del mar").

Encoratgem a totes les organitzacions signants del Compromís a organitzar activitats relacionades amb la sostenibiitat durant la setmana del 5 de juny. Envieu a la Secretaria de l'Agenda 21 les vostres propostes, idees i iniciatives per fer-ne ressó i explorar col·laboracions i sinergies amb la xarxa de signants.

Tindreu a la vostra disposició el web del Dia Mundial del Medi Ambient a Barcelona i el suport de la Secretaria de l'Agenda 21. També podeu fer servir el calendari en xarxa del portal web de l'Agenda 21 o bé enviar un correu a agenda21@bcn.cat

Si feu servir Twitter, els hastags seran #diamediambient i #Agenda21bcn.

 Info135 DMMA intern 

No hay comentarios: