7 de abril de 2014

Taking pride in our environment

L’alumnat de l’Escola Víctor Català descobreix, investiga i aprèn sobre la ciutat i ho comparteix amb alumnes d’altres països d’Europa.

Des del curs passat la nostra escola té un projecte d’innovació educativa anomenat PILE (Pla Integrat de Llengües Estrangeres). Aquest projecte consisteix en obrir la nostra escola al món i treballar la llengua anglesa d’una manera més engrescadora per als alumnes.
  
20140403 09W.VictorCatala 2Treballem aspectes sobre la nostra ciutat de manera interdisciplinar. Aquest curs estem unint el nostre PILE al projecte de l’Agenda 21 i per això treballem la nostra ciutat des del vessant sostenible. Un dels aspectes més importants d’aquest treball és que compartim les nostres experiències amb altres escoles europees mitjançant projectes eTwinning.

Compartir experiències és molt engrescador alhora que enriquidor tant per a l'alumnat com per al professorat. El fet que tota l’escola estigui implicada i que el mateix tema es treballi des de totes les àrees fa que es desenvolupin totes les competències bàsiques i que augmenti la motivació envers la llengua estrangera.

Una de les activitats que hem fet és la descoberta del parc de la Guineueta, en el marc del programaApropa’t als Parcs. Els nens i nenes de cicle inicial han investigat i conegut el parc i ens envien unes imatges del que han plasmat a les parets del centre tot fent servir material reutilitzats. Properament tenen cita amb l’encarregat del parc per aprofundir sobre el pollancre i l'olivera.

20140403 09W.VictorCatala 1

No hay comentarios: