8 de abril de 2014

NOVES WEB EN MARXA

L’Ateneu de Fabricació de les Corts i les entitats del tercer sector ambiental de Catalunya estrenen els seus portals web. Hi trobareu l’agenda d’activitats, projectes, eines i documentació que us pot interessar.




Info133 02 ampliada webS’ha posat en marxa la plataforma web de les Entitats Ambientals, impulsada per l'Obrador del Tercer Sector Ambiental (o3sac) amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

El portal Entitatsambientals.cat aglutina informació, serveis i recursos directament vinculats amb el sector, i esdevé un espai de relació, intercanvi, documentació, participació i col·laboració.
Des de l’o3sac us conviden a que feu arribar activitats de la vostra agenda, notícies i novetats, documentació i/o eines que cregueu que són d'interès pel sector. Adreceu la informació a correu@o3sac.org.

D’altra banda, també s’ha estrenat la web de lAteneu de Fabricació de les Corts, un equipament de la ciutat que ofereix uns espais i uns equips per al disseny i la fabricació digital. Des de l’Ateneu es també vol estimular la creativitat i el talent local, l'experimentació i l'aprenentatge conjunt, consolidant la idea de barris productius definida a l'estratègia d'Smart Cities de la ciutat.

En aquesta web trobareu tota la informació relativa a la Xarxa d’Ateneus de Fabricació Digital de Barcelona: agenda d’activitats, vídeos, notícies i molt més!

No hay comentarios: