27 de abril de 2014

DESMARCA’T! HI HA ALTERNATIVES

La Festa del Comerç Just i la Banca Ètica és una activitat lúdica i educativa que té lloc un cop l’any a Catalunya. Enguany se celebra la quinzena edició, que tindrà lloc el 10 de maig coincidint amb el Dia Internacional del Comerç Just i comptarà amb la participació d’entitats de tot Catalunya.

La Festa reivindica el comerç just, un comerç que enriqueix a tothom i que estableix unes regles del joc justes, amb una Banca Ètica que permet una economia social i solidària.

La coordinació de l'esdeveniment va a càrrec de SETEM, amb la participació d’Alternativa 3FiareFETS-Finançament Ètic i Solidari-, Oxfam Intermón, la Xarxa de Consum Solidari i la Xarxa d’Economia Solidària.

Us animem a fer difusió a les pàgines web o blogs de les vostres entitats de l'espot que ha produït OnPhocus, un col·lectiu de fotògrafs/es i documentalistes que desenvolupen projectes multimèdia de temàtica social. 

Si voleu més informació sobre la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica, poseu-vos en contacte a través del correu electrònic:coordinacio@festacj.org.

Hastags oficials:   #FestaCJBE o #Desmarcat! 



No hay comentarios: