27 de abril de 2014

Escoles de l’A21E premiades als Vila de Gràcia 2013

L'Escola Montseny i l'Escola d’Educació Especial Lexia són guardonades per la defensa de l'entorn i per una iniciativa pedagògica esportiva, respectivament.

Aquests premis pretenen reconèixer persones i entitats de la Vila de Gràcia les actuacions portades a terme durant el 2013 de les quals excel·leixen en algun aspecte. El passat 9 d'abril, entre els diferents guardonats, hi havia representants de les escoles de l'Agenda 21 Escolar Montseny i Lexia.

L’Escola Montseny es va endur el premi a la millor acció en defensa de la sostenibilitat i el medi ambient pel seu projecte escolar centrat en el coneixement de la natura. L'Escola d’EE Lexia, per la seva banda, va rebre el premi a la millor iniciativa pedagògica esportiva i d'educació reglada i no reglada per «l'encert de l'ús de la formació en temes esportius amb nois i noies amb necessitats educatives especials, per a potenciar l'autonomia, la responsabilitat i totes les eines necessàries per inserir-se en el món social i laboral.»

Des de la secretaria de l’Agenda 21 Escolar ens afegim a aquest reconeixement felicitant-les per la tasca portada a terme.

20140422 11W.Gracia

No hay comentarios: