13 de abril de 2014

El consum col·laboratiu

Per què comprar si podem compartir? El proper 30 de maig us convidem a un Esmorzar d’Acció 21 que girarà entorn d’experiències exitoses sobre consum col·laboratiu. No us ho perdeu!
  
El consum col·laboratiu es pot definir com la manera tradicional de compartir, intercanviar, deixar, llogar i regalar objectes, béns i serveis. Les noves tecnologies poden fer més eficient la difusió i la promoció d'aquesta tendència.

El Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat recull aquest concepte a l'objectiu 5 Ús racional dels recursos: de la societat del consum al consum responsable. 

Compartir cotxe o apartament, bancs del temps, mercats d'intercanvi de roba o joguines i espais de coworking són algunes formes de consumir col·laborativament que s'estan estenent per tot el món. A les vostres organitzacions també podeu trobar oportunitats per compartir recursos que tingueu en propietat, i per utilitzar d'altres sense haver-los de comprar.

El proper 30 de maig us convidem a conèixer algunes experiències dels signants en un Esmorzar d'Acció 21. Properament es presentarà el programa i s'obriran les inscripcions.

Info134 05 intern consum

No hay comentarios: