27 de abril de 2014

EL VOLUNTARIAT AMBIENTAL REPRÈN PROTAGONISME

Del 31 de maig al 8 de juny, la XVAC donarà ressò a les activitats que organitzeu amb voluntaris de les vostres empreses, entitats o grups organitzats. Entre tots podem repetir l’èxit de la primera Setmana del Voluntariat Ambiental.



Per segon any consecutiu la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC), organitza la Setmana del Voluntariat Ambiental de Catalunya (SVAC).

Ja s’ha obert el termini d'inscripció d'activitats i experiències de voluntariat ambiental perquè totes aquelles entitats, escoles, grups organitzats, empreses i voluntaris que vulgueu donar un cop de mà pel medi ambient hi participeu.

La Setmana té com a objectiu principal fer un reconeixement públic a la tasca de les entitats ambientals i els seus voluntaris i voluntàries, fomentant la cura del medi ambient mitjançant la participació activa de la societat.

La Setmana del Voluntariat Ambiental s'emmarca dins els actes de Barcelona Capital Europea del Voluntariat 2014 i coincideix amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient.

Com participar-hi?

La Setmana del Voluntariat Ambiental serà coorganitzada per totes les entitats que se sumin a l'esdeveniment: 

  • Entitats ambientals que vulguin organitzar alguna activitat durant la Setmana.
  • Entitats del tercer sector i col·lectius organitzats que s'animin a dur a terme una activitat de voluntariat ambiental o s'uneixin amb una entitat ambiental per organitzar-la conjuntament.
  • Escoles, centres educatius i universitats que organitzin activitats de voluntariat ambiental pròpies i/o conjuntes amb entitats ambientals.
  • Empreses que organitzin accions de Responsabilitat Social Corporativa relacionades amb el voluntariat ambiental o que vulguin col·laborar amb alguna de les activitats programades.
  • Administracions que donin suport a les activitats que es desenvolupin a la seva àrea d'actuació.


Per a més informació de com formar part de la Setmana, consulteu el seu web o escriviu un correu a lasetmana@xvac.cat perquè us assessorin i us ajudin a trobar la millor forma de col·laborar-hi.





No hay comentarios: