7 de abril de 2014

L’hort del Valldemossa es prepara per a les portes obertes

L'alumnat de l’optativa d’Agenda 21 prepara l’hort per animar al futur alumnat del centre durant la jornada de portes obertes.



«Durant dies hem estat treballant molt per presentar el nostre hort i que quedés ben bonic pel dia de la jornada de portes obertes. Una de les coses que vam fer és un concurs de dibuixos d’arbres. Els guanyadors van ser els encarregats de fer un dibuix de grans dimensions que després vam penjar a l’entrada. També vam pintar hortalisses per penjar-les a l’arbre (raves, pastanagues, tomàquets, pebrots, enciam...), com si fos l’arbre de les hortalisses. També vam transplantar enciams, escaroles, bledes, espinacs, faves, maduixots i cebes. Vam haver de posar una malla a sobre de les feixes perquè els ocells no s’acostessin a les hortalisses i se les mengessin.

A més a més, van imprimir les fitxes que havíem fet de cada hortalissa i les vam enganxar en una cartolina. En aquestes fitxes apareix la informació dels diferents vegetals (nom en diferents idiomes, família, marc de plantació, collita, reg i propietats). Vam treballar molt dur perquè l’hort estigués ben maco per a les portes obertes i, així, els nois i noies que vinguin l’any vinent a l’institut vulguin escollir aquesta optativa que tant m’agrada, ja que dia a dia aprenem coses noves i ens divertim treballant».

Edna Rodríguez 2n B

Podeu veure com l’alumnat explica el seu hort en aquest vídeo.

20140403 10W.Valldemossa 1

20140403 10W.Valldemossa 2



No hay comentarios: