13 de abril de 2014

TENIU IDEES PER REDUIR EL SOROLL NOCTURN?

Des de l’àmbit de Coinnovació de Govern Obert de Barcelona es recullen idees per reduir el soroll nocturn a les places i carrers. Participeu-hi!

Info134 01 intern soroll1Un govern obert es caracteritza per afrontar els reptes d’una ciutat juntament amb la ciutadania, i generar possibles solucions de forma col·laborativa. Des de l’Ajuntament de Barcelona s’ha estrenat el web GO>COINNOVACIÓ, que obre a debat diferents reptes sobre transport i mobilitat, seguretat i protecció civil, urbanisme i espai públic, medi ambient, economia, esports, cultura, tecnologia i ciutat eficient, entre d’altres.

Us convidem a participar al repte de minimitzar la contaminació acústica als carrers i places de Barcelona. L’objectiu és contribuir a trobar l'equilibri entre les activitats nocturnes amb la reducció de la contaminació acústica i el necessari descans dels veïns i veïnes. Participeu, proposeu, discutiu i contrasteu les diferents idees que s’han recollit; actualment n’hi ha 11, 16 comentaris i 61 suports.
  
   Info134 01 intern soroll2



No hay comentarios: