8 de abril de 2014

NOUS PLANS D’ACCIÓ DE L'AGENDA 21

L'Espai Jove La Fontana ha fet públiques 13 accions quotidianes per a la millora de la sostenibilitat del centre ens els propers 4 anys. La feina ha estat fruit d'un procés d'implicació de tota la comunitat. Enhorabona!

    


LEspai jove La Fontana ha presentat el seu pla d’acció per als pròxims 4 anys. 

El Pla d'Acció Ambiental de l’Espai Jove La Fontana 2014-2018 planteja una diagnosi ambiental i un seguit d'accions a emprendre en les línies de residus, mobilitat, material d'oficina, consum d'aigua, consum energètic i sensibilització ambiental. En aquest sentit, s'han establert diverses accions concretes per realitzar dins l'equipament de la Fontana, per tal de conduir l'espai cap a unes dinàmiques més sostenibles. 

Info133 07 ampliada2 plansL'elaboració del Pla d'Acció per aquests 4 anys s'ha basat en una diagnosi i un procés de participació. Per una banda, es va crear una comissió ambiental que ha treballat tots els temes punt per punt a través de diverses reunions i, per una altra, es va oferir als treballadors i usuaris la possibilitat d'expressar la seva percepció de l'actual situació de l'equipament pel que fa a les accions quotidianes relacionades amb la sostenibilitat.

Les accions previstes s'han dividit en dos formats diferents: les actuacions adreçades al personal propi per a la millora de certs aspectes del funcionament ordinari de l'edifici, i les accions destinades als usuaris de l'equipament, com són els tallers i les xerrades emmarcades dins del Pla d'Acció i també incloses en la programació mensual de l’equipament per tal de fer-ne difusió a la resta de la ciutadania.

Durant la segona quinzena d’abril s’exposaran a la planta d'entrada de l’Espai Jove La Fontana uns cartells amb les accions més rellevants del Pla d'Acció.

 Consulteu tots els plans d'acció aquí.
 Info133 07 ampliada plans

No hay comentarios: