27 de abril de 2014

Pintem la merla, el colom i el pit-roig

Els nens i nenes del parvulari de l’Escola Parc del Guinardó ens expliquen com observen els ocells que s’apropen a l’escola i ens ensenyen els dibuixos que han fet. No us els perdeu!

Des del parvulari de l’Escola Parc del Guinardó veiem molts ocells. A l’hivern piquem fruits secs i els en posem a les menjadores i després ens amaguem a les coves de plantes per espiar com vénen a menjar.
 
Cada dia, després d’esmorzar, en netejar les taules, llancem a la terrassa les molles per als pardals. Tenim llibres i revistes que expliquen com es diuen els ocells, què fan, com canten i què mengen. Així, ja hem après a reconèixer la merla, la garsa, el colom, la tórtora, la cotorra, el pardal i el pit-roig. I per això els dibuixem tan bé. Un dels llocs on, a vegades, veiem els ocells és l’hort, ple d’hortalisses i plantes aromàtiques. Aquesta setmana també hem aprofitat per collir els enciams i menjar-nos-els per dinar! Ara tenim problemes amb els pèsols perquè creixen molt i molt i ja gairebé no caben en el nostre hort.

 

20140422 08W.EscParcGuinardo

No hay comentarios: